BCIP-banner

SAYA RASA SEMAKIN SUKAR BUAT JUALAN DI MEDIA SOSIAL SEKARANG NI !!

 

"Saya dah buat post produk saya di Facebook, instagram, wechat dan macam2 lagi platform media sosial yang lain..tapi sales masih menyedihkan." 

Seminar Bengkel Ciput Impat Power versi (SEO) ini kami fokuskan hanya kepada pemilik bisnes yang mepunyai masalah yang ketara terhadap jualan yang dilakukan walaupun telah gunakan pelbagai cara. Jika mahu bisnes anda power dan masyuk macam Neelofa, Zawara, Jelitasara dan banyak lagi, Maka seminar ini mungkin bakal membantu anda.

Pernah Dengar Masalah-Masalah Di Bawah Ni ?

Bisnes-Seo | Ompact

Jualan di media sosial kurang ada respon yang memberangsangkan

Seminar-Bisnes-SEO-_-Ompact

Masih tak konsisten untuk dapat RM10 000 Sebulan

Website-SEO-_-Ompact

Bisnes saya ini ibarat kerja "fulltime"..banyak pengorbanan saya dah buat.

Anda Tahu Tak Facebook, Intagram akan Ditutup Pada Bulan November Nanti?

hehe gurau je, tapi itulah hakikatnya..laman media sosial yang kita guna sekarang ni boleh ditutup pada bila-bila masa sahaja… dan bisnes boleh "gone"

Pengiktirafan Yang Kami Perolehi:

 Bengkel-Pemasaran-SEO-_-Ompact

6 Sebab Kenapa Setiap Bisnes Perlukan Website

 

Seminar-Workshop-_-Ompact

 

Kredibiliti bisnes kita meningkat beratus %

Seminar-Workshop-3-_-Ompact

 

Website dapat menjimatkan beribu ringgit kos pengiklanan

Seminar-Workshop-4-_-Ompact

 

Pelanggan akan mudah mendapat maklumat produk/servis kita

Seminar-Workshop-2-_-Ompact

 

Kedai alam maya kita buka 24 jam untuk pelanggan (tak payah upah "Pak Guard") 

Seminar-Workshop-5-_-Ompact

 

Website boleh dapatkan kita pelanggan dari 195 buah Negara

Seminar-Workshop-1-_-Ompact

 

Visible kepada 20.1 Juta Sesi

Tahu tak dengan bajet yang ciput kita boleh buat orang datang sendiri Website (kedai) kita dan beli apa yang kita jual ?

SEO "Search Engine Optimization"

 

Cara mudah untuk faham, SEO adalah teknik untuk membuatkan website kita berada dimuka depan "Search Engine" contohnya google.

 

Dengan cara ini

apa-itu-seo--Ompact.my
contoh--seo-2-ompact.my
perbezaan-seo -Ompact.my

Kenapa Perlu Guna SEO?

 

1) Bila pelanggan cari perkataan "kata kunci" yang berkait dengan bisnes kita di google, website kita yang akan dipilih dahulu.  

 

2) Kos pengiklanan dapat dikurangkan 

 

3) Bila Webpage kita di muka depan google, orang lebih percaya untuk beli apa kita jual .

Pemasaran-Online-Percuma-_-Ompact

Anda Wajib hadir Seminar BCIP (SEO) ini Jika?

Jualan anda tak sampai RM10 000 sebulan walaupun dah post macam-macam di media sosial

Anda masih tidak jelas saluran perniagaan mana lagi yang boleh pakai untuk jual produk/servis

Anda mahu kedai anda dibuka 24 jam setiap hari

Anda tak tahu orang perasan atau tak dengan produk /servis anda

Anda sudah tak mahu diganggu di whatsapp sampai phone "hang" dan tiada "privacy"

Anda tak tahu website adalah elemen sangat penting dalam bisnes online

Video Testimoni

Apa Pendapat Mereka Yang Pernah Mengikuti Ompact

Antara Saat-Saat Perkongsian Kami

seminar-Workshop-6 - Ompact.my
seminar-seo---ompact.my
seminar-ompact-ompact.my
seminar-ompact-seo-ompact.my
seminar-belajar-seo-ompact.my
seminar-seo-ompact-ompact.my

 Apa Yang Bakal Anda Belajar?

kos-rendah-seo---Ompact

Dengan bajet yang murah anda akan dapat buat website sendiri tanpa upah kaki kikis

cari-keyword---Ompact.my

Teknik mencari keyword-keyword yang dicari pelanggan

cara-bayar-online---Ompact.my

Sistem payment gateaway yang menjimatkan kos permulaan anda

seo-robot-ompact.my

Pengaktifan Robot automasi yang membantu menjalankan bisnes kita

mastersheet-penting--Ompact.my

Formula Penyusunan keyword yang dipakai (mastersheet)

website-hidup--Ompact.my

Teknik untuk membuatkan website kekal hidup dimata pelanggan

media-sosial-seo---Ompact

Penggunaan media sosial untuk website kita

Siapa Kami Dan Kenapa Anda Perlu Belajar Dengan Kami

Penceramah-seo1--Ompact
Penceramah-seo-2--Ompact
Penceramah-seo-4--Ompact
Bengkel-SEO1---Ompact.my
Penceramah-Bisnes-Internet-_-Ompact

Penceramah Jemputan

 

Aqif Azizan, nama yang tidak asing lagi dalam dunia pemasaran internet sekarang, beliau merupakan pakar dalam copywriting dan content marketing, banyak syarikat besar yang telah bekerjasama dengan beliau dan hampir seluruh rakyat Malaysia berguru dengan beliau teknik penulisan terbaik untuk memukau pelanggan.

Masih Tertanya-Tanya Mengenai Seminar Ini?

 

Rujuk beberapa soalan lazim di bawah:

1)  Kenapa Program ini lama sangat ?

 

Tidak bengkel hanya akan diadakan selama 2 hari, tetapi lagi 5 hari adalah waktu untuk "work from home" . anda akan diberikan login id akaun pretraining sebaik sahaja anda daftar dan anda boleh ikut langkah-langkah didalam pretraining yang telah kami sediakan

 

2)  Pretraining 5 hari "work from home" tu berkesan ke ?

 

Ingin kami tekankan bahawa penyertaan ini sesuai untuk mereka yang sudi beri komitmen terhadap program agar hasilnya akan jadi wow nanti

 

3)  Pasti Berjaya ke Kalau Saya Join Program ini?

 

Semestinya tidak, kami akan tunjukkan teknik dan berdasarkan pengalaman yang dilakukan, terpulang kepada usaha anda dan kebenaran daripada Tuhan

 

4)  Adakah Modul Pretraining buat saya kena bayar lagi ?

 

Ya, jika anda masih belum mempunyai website dan hosting tetapi jangan risau kerana telah cuba sedaya upaya mengurangkan kos yang anda perlu keluarkan.

 

5)  Adakah Modul Pretraining buat saya kena bayar lagi ?

 

Ya, jika anda masih belum mempunyai website dan hosting tetapi jangan risau kerana telah cuba sedaya upaya mengurangkan kos yang anda perlu keluarkan.

 

6)  Ada soalan ingin ditanyakan kepada Tim Ompact?

 

Untuk pertanyaan mengenai pendaftaran, boleh hubungi tim kami:

 

Shahir: 0176972183

email : shahirnafiz55@gmail.com

 

Rawi: 0179230092

email : rawi@asl-solutions.com

Sedikit Sebanyak Mengenai Modul Program

Seminar-seo-baru-ompact - Ompact.my
seminar-ompact-belajar-seo - Ompact.my

22-28 Ogos 2016

 

Adalah waktu untuk peserta masuk ke laman web "pretraining" kami dan ikut langkah-langkah yang diajar didalam portal itu.

27-28 Ogos 2016

 

Hari untuk peserta hadir ke bengkel bagi mengetahui rahsia-rahsia mempunyai laman web yang famous bak superstar.

Sesi Istimewa 

 

Penceramah Jemputan Aqif Azizan akan berkongsi formula Penulisan Sebenar dalam Website dimana ramai yang ternyata keliru.

Premium Ebook Percuma
Bernilai RM 80

Dapatkan Ebook Percuma 14 Resepi Karut Menulis Buat Pelanggan Tak Duduk Diam